Velkommen i Ungdomsafdelingen i Gug Badmintonklub badminton

Vi glæder os til at se dig på træningsbanen i klubben, som tæller ca. 90 ungdomsspillere. Badminton kan spilles på alle niveauer – også i Gug Badmintonklub – hvor vi forsøger at være en breddeklub med plads til øvede turneringsspillere. Spillestedet er i Byplan- og Gughallen. Klublokalerne findes i Byplanhallen.

Ungdomsafdelingen drives af frivillige ledere, hvor UngdomsSpillerUdvalget – kaldet USU – er ansvarlig for klubbens ungdomsarbejde. Udvalget består af en formand, som vælges på generalforsamlingen i april og samtidig medlem af bestyrelsen, desuden er der udvalgsmedlemmer. Disse medlemmer vælges ind på opfordring, eller ved interesse.
Lige så vigtig i ungdomsafdelingen er forældrene og deres hjælp gennem sæsonen. Ved fælles hjælp kan vi meget mere til glæde for vores børn.

Til varetagelse af træningen ansætter klubben dygtige og ansvarlige trænere under ledelse af en cheftræner. Klubben har en pædofilikontrol-procedure for alle ungdomstrænere.

Alle ungdomsspillere tilbydes op til 4 gange ugentlig træning sammen med jævnaldrene.

Sæson 2016/2017:
U9 født i 2008 eller senere (ingen yderligere opdeling)
U11 født i 2006 eller 2007 (A-række/B-række/C-række/D-række)
U13 født i 2004 eller 2005 (Eliterække/Mesterrække/A-række/B-række/C-række/D-række)
U15 født i 2002 eller 2003 (Eliterække/Mesterrække/A-række/B-række/C-række/D-række)
U17 født i 2000 eller 2001 (Eliterække/Mesterrække/A-række/B-række/C-række/D-række)
D-rækken = begynderniveau

Klubben har hvert år hold med i DBF`s holdturnering (Dansk Badminton Forbund), hvor spillerne har mulighed for at spille sig på. Trænerne udtager spillerne til holdkampene. Forældre udpeges til at fungere som holdledere.

De åbne turneringer udbydes via klubbens hjemmeside www.badmintonplayer.dk og tilmeldinger foregår også den vej. Klubben yder tilskud til stævnebetalingerne.

Vi vil kraftigt opfordre til, at spillerne deltager i nogle af disse stævner. Stævnerne er inddelt i styrkeniveau, som styres af et pointsystem udarbejdet af DBF, så man kommer til at spille mod nogle på nogenlunde samme niveau. Til udvalgte stævner vil klubbens egne trænere være til stede.
Har man problemer med tilmelding eller spørgsmål omkring stævner kan man kontakte ungdomsudvalget (USU):
Jeppe Emmersen på 40816957 eller jemmersen@gmail.dk
Charlotte Nørgaard på 20405992 eller charlotte@mejer-norgaard.dk


Ungdomsafdelingen holder gennem sæsonen forskellige arrangementer som f.eks:

Træningslejr for hele klubbens ungdomsspillere, fællesspisning, julefrokost, fastelavnsfest for klubbens yngste spillere, klubmesterskaber mv.

Se sæsonplanen på hjemmesiden.

Information formidles via klubbens hjemmeside www.gugbadminton.dk , hvor du kan læse mere uddybende omkring forskellige emner og finde links til relevante badmintonsider.

Vi håber, at du bliver glad for at komme i Gug Badmintonklub og får nogle gode oplevelser sammen med andre badmintonspillere.

På gensyn i UNGDOMSAFDELINGEN

Gug Badmintonklub  | mail@gugbadminton.dk