Online tilmelding og kontingentbetaling tryk her

Velkommen i Ungdomsafdelingen i Gug Badmintonklub badminton

Vi glæder os til at se dig på træningsbanen i klubben, som tæller ca. 110 ungdomsspillere. Badminton kan spillesalle niveauer – også i Gug Badmintonklub – hvor vi forsøger at være både en bredde- og eliteklub. Spillestedet er i Byplan- og Gughallen. Klublokalerne findes i Byplanhallen.

Ungdomsafdelingen drives af frivillige ledere, hvor UngdomsSpillerUdvalget – kaldet USU – er ansvarlig for klubbens ungdomsarbejde. Udvalget består af en formand, som vælges på generalforsamlingen i april og samtidig medlem af bestyrelsen, en næstformand samt en årgangsleder for hver aldersklasse. Disse medlemmer vælges ind på opfordring.
Lige så vigtig i ungdomsafdelingen er forældrene og deres hjælp gennem sæsonen. Her forventes, at man bidrager med arbejdskraft min. 2-4 timer i løbet af sæsonen. Det kan f.eks. være hjælp i kiosken, ved klubbens arrangementer i Skovdalen, Karolinelund, Kildeparken eller Gigantium, ved klubbens egne stævner mv.

Til varetagelse af træningen ansætter klubben dygtige og ansvarlige trænere under ledelse af en cheftræner. Klubben har en pædofilikontrol-procedure for alle ungdomstrænere.

Alle ungdomsspillere tilbydes op til 4 gange ugentlig træning sammen med jævnaldrene.

Sæson 2016/2017:
U9 født i 2008 eller senere (ingen yderligere opdeling)
U11 født i 2006 eller 2007 (A-række/B-række/C-række/D-række)
U13 født i 2004 eller 2005 (Eliterække/Mesterrække/A-række/B-række/C-række/D-række)
U15 født i 2002 eller 2003 (Eliterække/Mesterrække/A-række/B-række/C-række/D-række)
U17 født i 2000 eller 2001 (Eliterække/Mesterrække/A-række/B-række/C-række/D-række)
D-rækken = begynderniveau

Klubben har hvert år hold med i DBF`s holdturnering (Dansk Badminton Forbund), hvor spillerne har mulighed for at spille sig på. Trænerne udtager spillerne til holdkampene. Forældre udpeges til at fungere som holdledere.

De åbne turneringer udbydes via klubbens hjemmeside www.badmintonpeople.dk og tilmeldinger foregår også den vej. Klubben yder tilskud til stævnebetalingerne.

Vi vil kraftigt opfordre til, at spillerne deltager i nogle af disse stævner. Stævnerne er inddelt i styrkeniveau, som styres af et pointsystem udarbejdet af DBF, så man kommer til at spille mod nogle på nogenlunde samme niveau. Til udvalgte stævner vil klubbens egne trænere være til stede.
Har man problemer med tilmelding eller spørgsmål omkring stævner kan man kontakte ungdomsudvalget (USU):
Per Buus Sørensen på 20686820 eller pbs@buussys.dk
Charlotte Nørgaard på 20405992 eller charlotte@mejer-norgaard.dk


Ungdomsafdelingen holder gennem sæsonen forskellige arrangementer som f.eks:

Træningslejr for hele klubbens ungdomsspillere, fællesspisning, julefrokost, fastelavnsfest for klubbens yngste spillere, klubmesterskaber mv.

Se sæsonplanen på hjemmesiden.

Information formidles via klubbens hjemmeside www.gugbadminton.dk , hvor du kan læse mere uddybende omkring forskellige emner og finde links til relevante badmintonsider.

Vi håber, at du bliver glad for at komme i Gug Badmintonklub og får nogle gode oplevelser sammen med andre badmintonspillere.

På gensyn i UNGDOMSAFDELINGEN

Gug Badmintonklub  | mail@gugbadminton.dk